Je eigen fotoshoot-kinderpartijtje!

Als een echt fotomodel op de foto gaan, hoe leuk is dat! Iedereen maakt tegenwoordig selfies maar het is natuurlijk veel leuker om door een professionele fotograaf op de foto gezet te worden, met een visagiste die je opmaakt en zelfs glamour kleding om uit te zoeken. Wat een feest! Niet alleen voor jou als jarige job, maar ook voor al je vriendinnen. En je krijgt een mooie blijvende herinnering in de vorm van foto's!

 

Wat kan je verwachten als je voor je partijtje een fotoshoot boekt?

 

In mijn woonkamer in Alkmaar ontvang ik jullie met drinken en wat lekkers. Daarna geef ik jullie een korte uitleg en dan mag de eerste (en dat is meestal de jarige job) in de make-up stoel plaatsnemen. Samen bespreken wat je mooi vindt. 

 

Als je opgemaakt bent zet ik je uitgebreid op de foto (ik maak een hele serie). Uiteraard geef ik je aanwijzingen en tips en zorgen we er samen voor dat jij op je mooist op de foto komt te staan! Ondertussen wordt de volgende opgemaakt en als jij klaar bent is diegene aan de beurt. Zo wisselen we af tot iedereen aan de beurt is geweest. Als je wilt mag je ook nog verkleed op de foto: er is genoeg glitter & glamour kleding aanwezig. We kunnen ook nog gebruik maken van een windmachine voor een echt fotomodellen-effect. Tot slot gaan jullie nog een keer samen op de foto, als afsluiting van een superleuk partijtje!

 

De kosten zijn € 15,00 per deelnemer, inclusief make-up, drinken, iets lekkers en 1 echt fotomodellen foto. Ik maak tijdens het partijtje zwart/wit-foto's, maar deze kunnen desgewenst ook in kleur worden geleverd.

 

Ongeveer een week na het feestje zijn de foto’s klaar. Die kunnen bij mij in Alkmaar opgehaald worden of ik stuur ze naar het adres van de jarige job! Zij mag ze uitdelen! Iedereen krijgt een eigen fotomapje met 2 foto's, de mooiste en een collage van alle foto's.  De hele serie kan ook bijbesteld worden voor slechts € 30,00. De bestanden zijn in hoge resolutie en geschikt voor nabestellingen en uitvergrotingen. Ook leuk om te gebruiken voor op bijvoorbeeld Instagram en Facebook! 

 

Een partijtje voor vijf deelnemers duurt ongeveer één uur. Met acht deelnemers zijn we ongeveer anderhalf uur bezig. Het minimaal aantal deelnemers per feestje is vijf en er is geen maximum. Reserveren van te voren is noodzakelijk. De partijtjes kunnen op elke dag van de week gegeven worden, behalve op zondag.

 

Ik wil ervoor zorgen dat de fotoshoot een echt feestje wordt en dat alle fotomodelletjes met een goed gevoel naar huis gaan. Ben jij ook een model in spé? Kom jij dan ook je partijtje in mijn studio vieren?

 

Tot snel! Be fierce!

Veel liefs, Mireille

Reactie plaatsen

Reacties

Mary Beuker
2 jaar geleden

Hoi hoi,
Is dit ook leuk voor een sweet16 feestje om met vriendinnen te doen?

Merel Zuyderduin
2 jaar geleden

Goedenavond, ik was op internet aan het zoeken naar kinderfeestjes en zo ben ik op jouw website terecht gekomen. Wij zijn op zoek naar een leuke invulling van het kinderfeestje van mijn dochter van 9 en zo'n fotoshoot zou perfect zijn. Doe jij dit nog steeds en heb je in november of eventueel december ruimte op de zaterdagmiddag?