Foto's maken is een feestje, bruiloften fotograferen is dubbel feest! Ik hou van de liefde en je kunt me niet blijer maken dan dat ik jullie bruiloft mag vastleggen.  Foto’ van jullie bruiloft zijn van onschatbare waarde. Ze zijn de enige tastbare herinnering aan een dag die voorbij vliegt.

Vieren jullie het groots of juist klein, mijn enige doel zal zijn om jullie liefde vast te leggen. Jullie liefde staat centraal. 

Jullie kunnen de regie, na een uitgebreide voorbespreking helemaal aan mij overlaten. Jullie krijgen uiteraard alle bestanden die ik heb gemaakt, bewerkt en printklaar. Ik maak ook heel graag jullie trouwalbum. 

Een bruiloftshoot kost E950,00 inclusief alle bestanden die gemaakt zijn.

Een album kost E350,00 en maak ik met heel veel plezier

Reactie plaatsen

Reacties

Marjolein Peters
6 jaar geleden

Mireille heeft onze trouwerij vastgelegd op een waanzinnig enthousiaste en professionele manier. Ze was de hele dag aanwezig en dat was een feest. We konden ons niets anders wensen. Een echte aanrader!

Bart Thoolen & Diane van Wooning
6 jaar geleden

goede middag Mireille graag zouden wij een afspraak met je willen maken i.v.m dat wij gaan trouwen d.d. 14-7-2018

diane Thoolen
6 jaar geleden

wij hebben een onvergetelijke dag gehad mede dankzij Mireille 14 juli zijn wij getrouwd.
Mireille had leuke orginele ideeen er was een gezellige ontspannen sfeer die wij en onze kinderen als heel prettig hebben ervaren.

Lisette Rijke
6 jaar geleden

Mireille heeft bij ons de foto's gemaakt. Je begint met een vrijblijvend intake gesprek zo leer je elkaar beter kennen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren. Heb er ook niet meer over na hoeven denken of ik Mireille op mijn bruiloft wou hebben. Mireille heeft een zeer relaxte houding en brengt een super spannende dag in evenwicht. Juist doordat je alles van te voren bespreek qua ideeën etc...is er geen reden om op de dag zelf stress te hebben over te foto's. Mireille neemt de regie in handen als je dit wenst.

Kortom een aanrader!
Prijs kwaliteit in verhouding!
Mooi album bij Mireille afgenomen!

Mike & Susanne
6 jaar geleden

Mireille heeft tijdens onze bruiloft de foto’s gemaakt. Mireille heeft veel originele ideeën en werkt met veel enthousiasme, waardoor iedereen zich op zijn/haar gemak voelt.
De foto’s zijn prachtig geworden!
We kijken met veel plezier terug op onze bruiloft!

Mike & Susanne Reinhout

Ilona Bakker
6 jaar geleden

Mireille weet een super gezellige sfeer te creëren, en heeft hele originele ideeën. Als 1 van de eerste koppels die ze gefotografeerd heeft kijken we nog met veel plezier terug naar onze huwelijksdag! Én nóg steeds happily married!!!