Foto's maken is een feestje, bruiloften fotograferen is dubbel feest! 

 

Je kunt de keuze voor een bruidsfotograaf maar één keer maken, dus je gaat niet zomaar met iedereen in zee.

 

Ik leg graag echte momenten vast, de meest ongedwongen momenten; de traan van oma, de verliefde blik, en ook de liefdevolle aai over je wang van je vader. Het plezier en de liefde vastgelegd. Momenten die je voor altijd wil bewaren.

 

Als blij ei zie ik niets liever dan mensen uitbundig gelukkig zien. Ik vind foto's maken een feestje en een bruiloft een dubbel feestje. Ik ga graag op tussen jullie gasten en ik maak me ongezien. Ik ben jullie rustpunt en raadgever tegelijkertijd. Van te voren kan ik helpen het draaiboek in elkaar te zetten en als gewenst ook handige tips geven. Ik weet veel leuke en mooie plekken in Noord Holland. Ik heb een voorliefde voor relaxte bruiloften waar de focus ligt op het samenzijn, de sfeer en het lekkere eten. 

 

Mijn prijs is een 'all inclusive prijs': van begin tot einde, geen extra kosten. Op een trouwdag schiet ik veel foto’s. Al deze foto’s krijgen jullie digitaal aangeleverd voor € 950,00. De foto's zijn dan al bewerkt.

 

Naast het aanleveren van de digitale foto’s maak ik graag een fotoboeken; een tastbare en blijvende herinnering aan de speciale dag. Vraag naar de mogelijkheden en kosten.

In een ontspannen sfeer komen we tot de mooiste resultaten. Met een goede voorbespreking neem ik jullie gezonde spanning wat betreft de foto's weg.